WELKOM BIJ APERO BOULES

Bekijk onze vacatures 👇

VACATURES

Do you have the balls? Join our team!
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Keep on rolling

DNA VAN APERO BOULES

Passie & Gedrevenheid

Heb liefde voor het vak. Zorg goed voor onze gasten, voor de zaak, collega's en omgeving. Klantenbeleving staat bij Apéro Boules centraal. We verzetten bruggen om hen een fantastische ervaring te bezorgen.

Keep on Rolling

Sta nooit stil, neem verantwoordelijkheid, geen woorden maar daden. Maar ook: ontwikkel jezelf, blijf leren, sta open voor kritiek, ga vernieuwing of verandering niet uit de weg, laat zien dat je ambitieus bent.

Betrokkenheid

Heb interesse voor het vak, wees ondernemend en volg de ontwikkelingen in de markt. Wees loyaal aan de organisatie en aan je collega's. Je leeft mee, je denkt mee en nog belangrijker: je voelt mee. Kortom: Je hebt een hart voor de zaak.

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit is onze standaard en we leggen de lat dan ook hoog. En dat doen we samen met onze mensen. Daarom werken we met echte horecatoppers met passie voor food en service. Wie bij Apéro Boules werkt, heeft liefde voor eten, drinken en gastvrijheid.

Plezier

Kom met plezier naar je werk, breng energie mee. Het enthousiasme onder collega’s werkt aanstekelijk en zorgt voor een ongelofelijke dynamiek.

Apéro Boules! Ruim 900 m2 Jeu de boulen in een urban ambiance. Wij bieden onze gasten een combinatie van spel/entertainment en hoogstaand streetfood, borrelplanken, speciaal-bieren, cocktails en nog veel meer. Kortom: Jeu de boulen in een hip jasje.
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier